Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Träff med stadsodlingsnätverket

4 maj 2022 | 16:30 - 18:30

Årets första nätverksträff välkomnar Botildenborg till. Det är många olika odlingsprojekt på gång här, men det är den sociala trädgården som håller i träffen.

Ni är varmt välkomna onsdagen den 4/5 kl 16.30-18.30.

Vi börjar med mottagning inne i huset för att mingla, ta lite fika och en genomgång av vår verksamhet inne i huset. Runt 17-tiden tar vi en tur ute på våra odlingar där vi driver ett antal olika projekt såsom stadsbruksinkubatorn, vår market garden, skolträdgården och gemenskapsodlingen Odla Kompis, samt vårt nya gårdshus som ska fungera som ett nav på odlingen. Efter turen på odlingen tar vi oss in i huset igen och låter alla närvarande berätta om sina projekt, status och kommande events etc. Hemgång sker vid ca 18.30.

Adressen är: Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, 212 37 Malmö

Cykla gärna hit för klimatets skull, men det går även att Ta buss 1 till Ögårdsparken (4 minuters promenadväg), buss 31 till Travbanan (6 minuters promenadväg) eller buss 5 till Västra Skrävlinge (11 minuters promenadväg). Tar man bilen finns det parkingen hos oss.

Ni får gärna höra av er till Cornelia.altgard@botildenborg.se om ni tänkt komma så vet vi hur många vi ska fixa fika till samt om ni har några allergier/intoleranser.

Detaljer

Datum:
4 maj 2022
Tid:
16:30 - 18:30
Evenemang Kategori:

Plats

Västra Skrävlinge
Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12
Malmö, Sverige
+ Google Map
Stadsodling Malmö