Våra sista minnen med Green Team

Sedan sist vi skrev har vi hunnit med tre nya utflykter: en till sportfiskeföreningen Spinnaren, en till Malmö Viltvårdsförening och en till Friluftsfrämjandet!

IMG_0077 (kopia)Spinnaren
Khansa: ”Vi träffade först Göran och gick till den stora dammen och pratade lite om fiskar och sportfiske. Vi fick fiskespön och sportfiskade. Vi fick räkor som vi satte fast på kroken på spöet, sedan stod man bara där och väntade till de nappade. Abass fick napp men fisken släppte kroken. Jag filmade och fotade lite runtomkring mig.”

 

Malmö Viltvård
IMG_0276 (kopia)Abbas: ”Vi åkte bil till Vomb med Malmö Viltvårdsförening . Vi samlades utanför deras stuga. Bredvid stugan fanns det en slags maskin de hängde döda djur i. Maskinen tar ut köttet från djuret, sen torkas skinnet några dagar och efter det kan man använda det – till att göra kläder eller smycken till exempel. Efetr det åkte vi på en rundtur i skogen för att se djur. Vi såg kronhjortar och normala hjortar! Efter turen samlades vi i deras stuga. I stugan fikade vi. Efter fikan tog vi några bilder och sen åkte vi tillbaka. Det var en rolig dag!”

 

Friluftsfrämjandet
Haseeb: ”Vi på Green Team träffade Friluftsfrämjadet i Käglinge. Vi samlades vid skogen där vi fick en lapp med frågor och sen fick vi gå runt i skogen och svara på frågor. Efter att vi svarat på frågorna gick vi till en grillplats och där tog ledarna fram ett trangiakök. På det så lagade vi pannkakor. Efter att vi lagat dem åt vi och sedan tog tiden slut. Vi tog våra ipads och promenerade till busshållplatsen och åkte hem.”

 

Det här var vår sista utflykt. Tack så mycket för att ni hängt med oss på de här utflykterna med Green Team. Om det kommer igen så vill vi vara med! Det var riktigt roligt! Haseebs favoritutflykt var när vi var på SEA-U och Viltvårdarna. Nurs favoritutflykt var SEA-U. Abbas favoritutflykt var SEA-U och Spinnaren.

Hoppas vi ses nästa år!

Hälsningar,
Green Team

 

IMG_0344 (kopia)

En tanke kring ”Våra sista minnen med Green Team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.