Rapport arbetsgrupp Samordning

Den 17 september träffades Arbetsgruppen Samordning för ett möte.

Vi var åtta närvarande från nätverket och en del av tiden delade vi upp oss i två grupper för att diskutera dels Rutiner och dels Vision för nätverket.

Vi startade arbetet med att skriva ner de rutiner vi redan i dag har i nätverket och pratade om fler rutiner som eventuellt skulle underlätta för nätverket att ha. Vi startade även samtalet om vision och syfte för nätverket.

Vi pratade även om nätverket borda ha formen av en förening och vad det kan finnas för fördelar och nackdelar med det, samt om tydliga kontaktpersoner ska finnas på plattformen för att underlätta för fler att ta kontakt.

Tanken är att det denna arbetsgrupp jobbat fram ska presenteras för alla i nätverket på stormötet med Stadsodlingsnätverket torsdagen den 5 november kl 18-20 på Stadshuset. Planen är att skicka ut förslaget på mail innan mötet.

Den 19 okt kl 15:30-17:30 ses Arbetsgruppen Samordning igen, hos Studiefrämjandet, för att fortsätta arbete med förslaget inför stormötet. Anmäl dig till emma.i@glokala.se om du vill komma på arbetsgruppsmötet. 

roots

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.